Over ons


DeegCups.nl is een onderneming van Be-St Holland Products b.v. (Be-St).
Be-St concentreert zich sinds 18 jaar op de verkoop van kunststof kaasvormen ten behoeve van de professionele kaasmaker.

Onze kaasvorm activiteiten spelen zich af in de (inter)nationale zuivelindustrie.
Het accent lag vanaf het begin op de verkoop van kunststof kaasvormen. Onze klanten variëren van boerderij-zuivelbereiders tot volledige geautomatiseerde kaasproductiefabrieken.  

De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in de combinatie van kunststof producten die in direct contact komen met voedingsmiddelen, hebben wij  aangewend ten behoeve van de ontwikkeling van kunststof producten voor de bakkerij industrie.

Sinds 2012 zijn wij ons gaan richten op de introductie van een eigen serie kunststof cups (of mandjes) voor in voorrijskasten / bollenkasten.
De ontwikkelde cups zijn passend voor de machines van Ter Haar, Benier, WP Haton, Op t Root, H2A, Gefra, Spronk, Globe, Van Dijk, Van Keulen etc.

Vanaf de ontwikkeling van de cups was ons doel om met onderscheidende en duurzame producten de markt te betreden.
Onderscheidend om u als klant een beter alternatief te bieden bij de aanschaf van nieuwe cups, duurzaam om uw investering in nieuwe cups een economisch verantwoorde aanschaf te maken.
Dit heeft er toe geleid dat de grondstof die wij gebruiken voor de productie van onze producten is uitgerust met een aantal extra's. Die toevoegingen zorgen ervoor dat het product vrij van bacterien is en blijft. Tevens is het kunststof extra UV gestabiliseerd waardoor het langer bestand is tegen de inwerking van de UV lampen.
Zichtbare verbeteringen zijn gedaan in de vorm van aanpassingen aan de ontwerpen van de cups. Hierdoor kan de - en montage van de cup eenvoudiger en dus sneller plaats vinden.

Naast de bovengenoemde standaard cups voor bestaande machines bieden wij de mogelijkheid een nieuwe cup te laten ontwikkelen. Deze cup wordt dan op maat gemaakt zodat deze geïntegreerd kan worden in de nieuwe machine.  
Zoekt u voor uw nieuwe project een nieuw model cup, stuurt u ons dan een email met uw wensen en contactgegevens, wij werken graag geheel vrijblijvend een offerte voor u uit.

Levering van onze cups kan op meerder manieren gebeuren.
Wij leveren direct aan u, of aan het bedrijf waarmee u nu reeds zaken doet. Dat kan de machinefabrikant zijn, het onderhoudsbedrijf of degene bij wie u een (gereviseerde) bollenkast heeft gekocht.

Uiteraard kunt u ook direct in onze webwinkel bestellen. Betalen kan via Ideal, Multisafepay, Paypal e.a.

In de shop vindt u naast onze eigen producten ook een aantal producten van onze toeleveranciers.
Deze cups zijn geschikt voor kleinbrood - en baguette installaties van o.a. Merand, WP Haton, Koenig e.a..
 
Heeft u nog vragen na het lezen van deze introductie? Aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen via een van onderstaande opties; wij informeren u graag zo volledig mogelijk.    

Be-St Holland Products B.V.
Mozartlaan 3B,
4614 AC
Bergen op Zoom  

Tel: + 31 (0)164299386
Mob: +31 (0) 657399005
Email: besthollandproductsbv@gmail.com

KvK nummer: 20160711
BTW nummer: NL821336605B01