Verzenden en Retourneren


Verzenden.
Normaal gesproken worden uw orders uit voorraad geleverd. Echter indien dit niet het geval is dient u rekening te houden met een langere levertijd. Zie ook "Levertijd".

Opdrachtbevestiging:
Na ontvangst van uw order sturen wij u een opdrachtbevestiging.

Verzendkosten.
Deze worden bevestigd als "Verwachte verzendkosten" tijdens het bestelproces, voordat u op "Afrekenen" klikt. De opgegeven, verwachte verzendkosten zijn voor ons bindend.

Levertijd.
De levertijd wordt vermeld op de opdrachtbevestiging. Door onder andere het aanhouden van een voorraad doen wij ons uiterste best de levertijden zo kort mogelijk te houden. Indien om wat voor redenen dan ook er een vertraging ontstaat in de opgegeven levertijd dan nemen wij contact met u op en berichten u dan omtrent de nieuwe levertijd.

Retourneren of Ruilen
Wilt u iets retourneren dan dient u ons vooraf schriftelijk te informeren omtrent de reden(en) van het terugsturen.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en in de oorspronkelijke verpakking wordt geretourneerd.
Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 7 werkdagen na ontvangst terug inclusief de originele factuur/pakbon.

Stuurt u het pakket voldoende gefrankeerd naar:

Be-St Holland Products B.V.
T.a.v. de Afdeling Verkoop
Mozartlaan 3B
4614 AC Bergen op Zoom

Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan behouden wij ons het recht voor u niet te crediteren. Zie voor meer informatie hierover onze Algemene Leveringsvoorwaarden.

In geval van twijfel neemt u dan alstublieft, voordat u het pakket retourneert, contact op met onze Klantenservice op het telefoonnummer + 31164-299386 of stuurt u een email naar besthollandproductsbv@gmail.com.